marți, ianuarie 12, 2010

Carol Ferdinand - nascut azi 12 Ianuarie 2010

Carol Ferdinand a venit pe lume la 8:45 de minute, in maternitatea "Regina Maria" din Bucuresti. Bebelusul de 2200gr si 47 de centimetri a fost asistat de 3 medici ginecologi, 3 neonatologi si 2 anestezisti.
Operatia de cezariana n-a durat mai mult de 30 de minute, iar specialistii au fost uimiti de forma fizica excelenta a printesei Lia. Extrem de emotionat tatal, marturiseste ca isi dorea de multa vreme un copil.
Printul Paul si Printesa Lia au anuntat ca micutul Carol Ferdinand va fi botezat in religia ortodoxa si va fi crescut in Romania. Cei doi s-au cunoscut la Londra, la o gala Unicef, printesa fiind o militanta aprinsa pentru drepturile copiilor.
Licentiata la Universitatea Oxford, printesa Lia a lucrat la Casa Alba in timpul Administratiei Carter si apoi ca negociator comercial international.
In varsta de 61 de ani, printul Paul de Romania s-a nascut la Paris si este baiatul lui Mircea Grigore Carol Lambrino, fiul nelegitim al lui Carol al doilea al Romaniei din prima casatorie cu Zizi Lambrino. Mama lui Paul este Helene Nagavitine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu